Reclamatie Negru^AnG3L Pentru ban aiurea
#1
Nick-ul tau :HallS'ICE'Rush<br/>
Dovada: 


https://imgur.com/8iovnpc

https://imgur.com/kXJmMxS

https://imgur.com/yeMI54R

Alte detalii : Greseala mea o recunosc am dat un flash fara sa vreau pe fy_snow.. domu black mia dat slay ... si iam zis ca e idiot? si mia spus cum ii zic ? si iam zis cum vreau .. fara alte cuvinte ... mia dat ban 100 de minute .. grija in regulamentu adminatului .. altceva .. decat ce face el .. si ceea ce nui corect cum procedeaza .. va rog frumos sa lamuriti chestia asta de nesimtire care se aplica de oameni cu impresia ca sunt Regi ! si au grad si arfe! fara suparare .!! Pierderea playerilor cu banuri aruncate aiurea pe fapt ca ei sunt admini .. si nai ce sa le faci ! ca ei sunt admini fara regulament ! 
Reply
#2
prietene team mai iertat si in trecut asa ca te pup zi mersi ca ti-am dat doar 100 trebuia mai mult dar n-ui problema data vitoare nu o sa mai fiu baiat bun .
Sper ca ai inteles libajul urat nu se accepta pe sv .
Ai citit macar regulamentul ?
Reply
#3
(02-07-2020, 21:21 PM)IoNuTz123 Wrote: prietene team mai iertat si in trecut asa ca te pup zi mersi ca ti-am dat doar 100 trebuia mai mult dar n-ui problema data vitoare nu o sa mai fiu baiat bun . 
  Sper ca ai inteles libajul urat nu se accepta pe sv .
Ai citit macar regulamentul ?

Tu sa fi cu toata lumea baiat rau nu cu mine ..Daca ti'am picat cu tronc!!  Asa va place voua sa fiti ! azi baieti buni si gata o dati la scoatere de ochii picam rau in ochii vostri zici ca voi sunteti dumnezeiii ... 

 Prietene ai citit regulamentu dela adminat Regulile sunt pentru toti nu doar pentru playeri. Dece intre voi merg injuraturile ..si intre playeri simpli nu ??  Recunoaste ca ai gresit cum am facut si eu ..si fi om nu gunoi .! fara suparare .. terminati cu scoaterile de ochii ! ca daca erai pe cat zici tu de indulgent puteai sa iti vezi de treaba sa dai gag ..nu ban  my frend Wink ok ?

ti-am scris azi pe joc sa imi cer scuze dar nu meriti ! punct! ca intre prieteni si admini vostri se pot multe chesti la fraieri de playeri gata sariti pe iei cu tot ce se poate ! 

Fara suparare!!!!!
Reply
#4
Halls, jignirile aduse unui admin se pot pedepsi cu ban direct.
Depinde de cum judeca fiecare admin in parte.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)